Οπτικό Σύνδρομο Υπολογιστή: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται; | thebest.gr

Tο ελληνικό brand οφθαλμικών φακών Native Vision® δημιούργησε τους φακούς Blue Rest για την προστασία των ματιών.

Έχετε νιώσει ποτέ τα μάτια σας να τσούζουν, να είναι ξηρά ή δακρυσμένα, κόκκινα ή ακόμα και θολά, μετά από πολλές ώρες εργασίας μπροστά από οθόνη;Εάν ναι, τότε είναι πιθανό να πάσχετε από το Σύνδρομο Υπολογιστή (Computer Vision Syndrome), ένα συνδυασμό προβλημάτων όρασης που σχετίζονται με τη χρήση ψηφιακών συσκευών.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Οπτομετρική Εταιρεία, το 90% των χρηστών ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορεί να εμφανίσει οπτικά συμπτώματα όπως καταπόνηση των ματιών, πονοκεφάλους, οφθαλμική δυσφορία, ξηροφθαλμία και θολή όραση.

Η συνεχής έκθεση σε τεχνητό μπλε φως που εκπέμπεται από τις σύγχρονες ψηφιακές συσκευές, μπορεί  -εκτός της οπτικής κούρασης κατά τη διάρκεια της ημέρας- να οδηγήσει και σε διαταραχές ύπνου τη νύχτα. Ευτυχώς, όλα αυτά τα συμπτώματα μπορούν να ανακουφιστούν εάν μειώσουμε τον χρόνο που περνάμε μπροστά στην οθόνη, ακολουθώντας οδηγίες σωστής στάσης σώματος, όπως προτείνουν οι ειδικοί, και κάνοντας χρήση των ειδικών blue light γυαλιών.

Σχεδιασμένοι για να παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία, οι οφθαλμικοί φακοί Blue Rest από τη Native Vision, το Νο1 ελληνικό brand οφθαλμικών φακών ειδικά σχεδιασμένων για τις μεσογειακές συνθήκες διαβίωσης,καταπολεμούν το επιβλαβές φάσμα του μπλε φωτός, ενώ αυτό που τους ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους φακούς της αγοράς είναι το γεγονός ότι παρέχουν ολοήμερη προστασία σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, εξίσου αποτελεσματικά.

Οι καινοτόμοι BlueRest είναι ιδανικοί για όσους εργάζονται μπροστά από οθόνες,για επαγγελματίες οδηγούς, αλλά και για εκείνους που συνδυάζουν εσωτερικές με εξωτερικές δραστηριότητες και αναζητούν μια επιπλέον ασπίδα προστασίας.

     Περιέχουν φίλτρα:

1.     Blue UV420 που μπλοκάρει πλήρως το φως έως τα 410nm και μειώνει το φάσμα κατά 86%

2.     Yellow Light που εξαλείφει την αντανάκλαση και αυξάνει την αντίθεση

Ζήστε το μέλλον της τεχνολογίας των οφθαλμικών φακών με ταNative Vision® Blue Rest και απολαύστε καθαρή όραση και προστασία, όλη την ημέρα, σε κάθε περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τα γραφεία εξυπηρέτησης Native Vision® σε Αθήνα (+30 211 3332146) και Θεσσαλονίκη (+30 2310 226111) ή στείλτε email στο [email protected]

* Για να μάθετε αν έχετε το Σύνδρομο Υπολογιστή, η Native Vision® σας συμβουλεύει να μιλήσετε με τον οφθαλμίατρό σας.

*Αναζητήστε τους οφθαλμικούς φακούς Native Vision® σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή :

https://www.thebest.gr/article/734486-optiko-sundromo-ypologisti-ti-einai-kai-pos-antimetopizetai