Digital Life Pro HD

Ο Digital Life Pro HD είναι ένας premium, πλήρως εξατομικευμένος πολυεστιακός φακός τελευταίας τεχνολογίας. Κατασκευάζεται με βάση τα ειδικά χαρακτηριστικά εφαρμογής που συλλέγονται και που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός λογισμικού εισαγωγής πλήρους ατομικού προφίλ (Full Individual Profile Input Software). Ο χρόνος προσαρμογής εκμηδενίζεται καθώς ο φακός είναι πλέον 100% προσαρμοσμένος στις ανάγκες του χρήστη. Όλες οι ενσωματωμένες τεχνολογίες κατασκευής υπολογίζονται λαμβάνοντας υπόψιν τις συγκεκριμένες ανάγκες του, ενισχύοντας έτσι την ακρίβεια, τη διαύγεια, την άνεση και την αποτελεσματικότητα ενός υπερσύγχρονου πλέον φακού. 

Επιπλέον, με τη χρήση της προηγμένης και πατενταρισμένης τεχνολογίας Camber, η εμπρόσθια πλευρά του φακού υπολογίζεται και κατασκευάζεται με την ιδανική μεταβλητή για κάθε οπτικό πεδίο βάσης. Η οπίσθια πλευρά επεξεργάζεται βαση του συστήματος Steady Plus Methodology, που βελτιώνει την πλευρική όραση και παρέχει στον χρήστη ανώτερο και πιο φυσικό οπτικό αποτέλεσμα, χωρίς ενοχλητικές παραμορφώσεις.

Η τεχνολογία Digital Ray Path 2.0 με εξελιγμένες φόρμουλες υπολογισμού που μιμούνται την φυσική ικανότητα εστίασης του ανθρώπινου οφθαλμού, προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη μείωση των εκτροπών στους φακούς, ενώ ο χρήστης απολαμβάνει πιο ακριβή οπτική εστίαση και φυσικότερο αποτέλεσμα όρασης.

Με την Point by Point ψηφιακή επεξεργασία διορθώνονται τα οπτικά σφάλματα του φακού σημείο προς σημείο, δημιουργώντας ένα υψηλής ευκρίνειας αποτέλεσμα, με απόλυτα προσωποποιημένο design, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του χρήστη, για μέγιστη οπτική απόδοση σε όλη την επιφάνεια του φακού. Xάρη στη Surface Power τεχνολογία του, ο Digital Life ξεχωρίζει για τις μειωμένες εκτροπές και περιφερειακές παραμορφώσεις στην περίμετρο του φακού, ενώ προσφέρει οπτική οξύτητα και άνεση.

O Digital Life Pro HD ολοκληρώνεται με την προσθήκη της Proximity Support HD Technology η οποία εξομαλύνει τις ανεπιθύμητες εκτροπές, ακόμα και σε περιπτώσεις σύγκλισης σε πολύ κοντινές αποστάσεις, ενώ το ασυναγώνιστο διευρυμένο οπτικό πεδίο ανάγνωσης παρέχει στο χρήστη άνεση ακόμα και κατά την έντονη χρήση ψηφιακών συσκευών.  

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ

✔ Όλοι οι πρεσβύωπες, με ή χωρίς εμπειρία στη χρήση πολυεστιακών

✔ Εκείνοι που επιθυμούν έναν premium και 100% προσωποποιημένο πολυεστιακό φακό

✔ Εκείνοι που αναζητούν διευρυμένα οπτικά πεδία, ακόμα σε πολύ κοντινές αποστάσεις και κατά τη χρήση ψηφιακών συσκευών

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

✔ Τεχνολογία αιχμής

✔ Πλήρως εξατομικευμένοι φακοί με ανώτερο σχεδιασμό

✔ Άριστη προσαρμογή

✔ Άριστη όραση, ακόμα και σε πολύ κοντινή απόσταση

✔ Ιδανικός για χρήση smartphone