Blue Rest με επίστρωση DriveWear®

driving goggles

Η οδήγηση αυτοκινήτου είναι μια σύγχρονη ανάγκη για τους περισσότερους χρήστες γυαλιών, όμως πολλοί αντιμετωπίζουν δυσφορία και άγχος όταν οδηγούν σε δύσκολο φωτισμό ή κακή ορατότητα.

Καθώς το ανθρώπινο μάτι είναι πολύ ευαίσθητο, οι αντανακλάσεις από τις πινακίδες, η λάμψη των οχημάτων από το αντίθετο ρεύμα, ο έντονος ήλιος στην άσφαλτο ή ακόμα και οι σκοτεινοί δρόμοι, έχουν αρνητική επίδραση στην οπτική οξύτητα και τον χρόνο αντίδρασης, αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχημάτων.

Οι Native Vision® Blue Rest οφθαλμικοί φακοί με μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και τεχνολογία DriveWear® ενισχύουν την εμπειρία όρασης των οδηγών, είναι ιδανικοί για όλες τις ώρες και για οδήγηση από την ημέρα μέχρι και τη δύση του ηλίου.

Ο φακός Blue Rest φιλτράρει το φάσμα φωτός μεταξύ 580 και 590 nm. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τεράστια αύξηση της αντίθεσης, ακόμα και σε κακή ορατότητα. Ο συνδυασμός UV420 και φίλτρου κίτρινου φωτός κάνει το υλικό Blue Rest τον ιδανικό σύντροφο στο τιμόνι, καθώς προσφέρει απόλυτη προστασία χωρίς ανάγκη για αλλαγή γυαλιών.

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ

✔ Επαγγελματίες οδηγοί

✔ Όσοι βρίσκονται πολλές ώρες πίσω από το τιμόνι

✔ Όσοι δυσκολεύονται στην επαναεστίαση καθώς εναλλάσουν το βλέμμα μεταξύ ταμπλό και δρόμου

✔ Όσοι χρειάζονται γυαλιά με επιπλέον τεχνολογία για άνετη οδήγηση

 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

✔ Μειώνει σημαντικά την αντανάκλαση

✔ Μειώνει τα συμπτώματα οπτικής κόπωσης

✔ Βοηθάει στην καλύτερη αντίληψη των αντικειμένων

✔ Ενισχύει την αντίθεση σε περίπτωση κακού φωτισμού

✔ Βελτιστοποιεί την όραση για καλύτερη θέαση του ταμπλό και των καθρεφτών