Η Native Vision® συμμετείχε στη CIRCUM EYE 2023

Η έκθεση οπτικών CIRCUM EYE που οργανώθηκε για πρώτη φορά στο ιστορικό Ζάππειο Μέγαρο στην καρδιά της Αθήνας, φιλοξένησε τη Native Vision®, μέλος της Nea Optiki Group, το No1 brand οφθαλμικών φακών ειδικά σχεδιασμένων για τις μεσογειακές συνθήκες διαβίωσης.

Η CIRCUM EYE συγκεντρώνει κάθε χρόνο επαγγελματίες οπτικούς και ειδικούς του κλάδου, προσφέροντας μια σημαντική πλατφόρμα προβολής οπτικών ειδών και υπηρεσιών.

Μεταξύ των συμμετεχόντων, η Native Vision® παρουσίασε τους καινοτόμους οφθαλμικούς φακούς της με τη στήριξη της έμπειρης και πλήρως καταρτισμένης ομάδας που παρουσίασε τα προϊόντα και καθοδήγησε κοινό και επισκέπτες στο booth μας, για ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, κατανόηση των αναγκών και δημιουργία νέων συνεργασιών.

Η παρουσία μας στη CIRCUM EYE ήταν μια ευκαιρία να συστηθούμε, να ενημερώσουμε και να συνδεθούμε με επαγγελματίες του κλάδου, προσφέροντας μια βαθύτερη κατανόηση του του brand μας, ενώ το ενημερωτικό υλικό και η οικολογική τσάντα που δώθηκαν, αποτελούν μια πρόσκληση για περαιτέρω εξερεύνηση των υπηρεσιών και αξιών της Native Vision®.

Ευχαριστούμε διοργανωτές, συνεργάτες και επισκέπτες για τη στήριξη και θετική ανταπόκρισή σας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το όραμά μας, δημιουργώντας καινοτόμους οφθαλμικούς φακούς, απόλυτα προσαρμοσμένους στις οπτικές ανάγκες των κατοίκων της Μεσογείου.