Η Native Vision® επενδύει στο περιβάλλον

Στη Native Vision® πιστεύουμε πως η οικολογική συνείδηση είναι στάση ζωής. Ως η πρώτη ελληνική εταιρία οφθαλμικών φακών με εξειδίκευση στις μεσογειακές συνθήκες διαβίωσης, δεσμευόμαστε να ελαχιστοποιήσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να δημιουργούμε φακούς υψηλής ποιότητας.

Πηγές ενέργειας: Η βιωσιμότητα είναι βαθιά ριζωμένη στις διαδικασίες παραγωγής μας. Έχουμε επενδύσει σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που μειώνουν στο ελάχιστο την κατανάλωση ενέργειας, δίνοντας έτσι προτεραιότητα στο περιβάλλον, αξιοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ηλιακών πάνελ και εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής, ώστε να μηδενίσουμε την ενεργειακή κατανάλωση των κτηριακών  μας εγκαταστάσεων, δημιουργώντας μια εταιρία με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Eco-friendly:  Είμαστε αφοσιωμένοι στο να υιοθετούμε μια φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση, σε όλες τις πτυχές της εταιρείας μας, γι’αυτό και παρέχουμε μόνο βιοδιασπώμενες κάρτες εγγύησης Native Vision®! Δημιουργήσαμε επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά, επιτρέποντας στους πελάτες μας να αποθηκεύουν την κάρτα εγγύησής στο κινητό τους τηλέφωνο και να χρησιμοποιούν έναν QR κωδικό, παραλείποντας έτσι τα πλαστικά απορρίματα, όπως και την πιθανότητα να χαθεί η κάρτα.

Συνεργασίες: Πιστεύουμε βαθιά στη συλλογική προσπάθεια, γι’ αυτό και τη στηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Επιδιώκουμε συνεργασίες και πρωτοβουλίες που ταυτίζονται με τις αξίες μας : ακολουθούνται σύγχρονες μέθοδοι ανακύκλωσης, επιλέγονται πρώτες ύλες φιλικές προς το περιβάλλον, προτιμούνται ανακυκλώσιμες συσκευασίες κ.ά. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να κάνουμε μαζί την αλλαγή και να δημιουργήσουμε ένα πιο πράσινο μέλλον για τη βιομηχανία και τον κλάδο μας.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς μοιραζόμαστε περισσότερα για τη βιώσιμη διαδρομή μας, αλλά και άλλες πράσινες πρωτοβουλίες που έρχονται σύντομα.