H Native Vision® αναπτύσσει δίκτυο tracer σε όλη την Ελλάδα

Στον κόσμο των οφθαλμικών φακών, η ακρίβεια είναι πρωταρχικής σημασίας. Η Native Vision®, το Νo1 ελληνικό brand οφθαλμικών φακών για τις μεσογειακές συνθήκες διαβίωσης, γνωρίζει καλά την ανάγκη για άμεσο και άψογο αποτέλεσμα γι’αυτό και αναπτύσσει ευρύ δίκτυο εξυπηρέτησης tracer με δικό της online lab.

Επαγγελματίες οπτικοί σε όλη την Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν το Native Vision® λογισμικό στο tracer του καταστήματός τους και να επιλέγουν απευθείας τους φακούς και τις επιστρώσεις που επιθυμούν. Έτσι, θα παραλαμβάνουν τους φακούς της εταιρείας κομμένους στο ακριβές μέγεθος και σχήμα, με τα χαρακτηριστικά που έχουν επιλέξει. Οι φακοί θα είναι έτοιμοι για εφαρμογή στον σκελετό οράσεως των πελατών τους, με τη βεβαιότητα ενός άψογου και ακριβές αποτελέσματος!

Η Native Vision®, μέλος της Nea Optiki Group, δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που συνδυάζουν καινοτομία και ποιότητα, απλοποιώντας κάθε διαδικασία και ενισχύοντας έτσι την αξιοπιστία των συνεργατών και την εμπειρία όρασης των πελατών της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο tracer της Native Vision®, επικοινωνήστε με την πλήρως καταρτισμένη ομάδα μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή στείλτε email στο [email protected]